cercar :

jueves, 17 de octubre de 2013

PSUC viu dona suport a la plantilla de PANRICO



EL PSUC VIU DEL VALLES ORIENTAL DONA  SUPORT A LA VAGA DELS TREBALLADORS/A DE PANRICO DE SANTA PERPÈTUA DE LA MOGODA .

Els Treballadors de Panrico Volen la Continuïtat de l' empresa, però no a qualsevol  preu, no a cambio de condiciones d' Explotació i barbàrie " , QUE ELS TREBALLADORS fan vaga Davant la Decisió de la Direcció de Panrico de no pagar la nòmina del setembre i d' imposar  un  anomenat "pla de viabilitat " que preveu l' acomiadament de 1.914 Empleats i empleades Arreu de l' Estat , a Més d' 1 Baixada del Salari d' entre el 35 i el 40 % de la resta i  una Reducció del 20% de els retribucions que reben a els Autònoms Dependents que s'encarreguen de distribuir a els productes de Panrico , aquesta  ofensiva se sumaria a la rebaixa salarial del 30% que els  Treballadors i Treballadores  ja van patir l' any pasado .

 Els Treballadors i Treballadors de la planta que Panrico te a Santa Perpètua de Mogoda molts som del Vallès Oriental han Iniciat aquesta  setmana una vaga indefinida , i esperin que a els Propers dies  se  submin a els seus Companys i companyes de Madrid . Per donar soport  aquesta  lluita, la CONC ha habilitat una  caixa de resistència. Tothom que hi vulgui col • laborar ho Pot fer  amb  Aportacions al nombre de Compte 2100 3161 38 2200094458 .

 " Denunciem la manca d'una política industrial que defensiu , recolzi i potenciï la indústria catalana per part del Govern de la Generalitat , i que és continuïtat permetent Deixar la Direcció i la Propietat d' una empresa en mans d' uns especuladors sense Projecte industrial de sector , Només Buscant aplicar Criteris Financers liquidatius per retallar costos , quasi Sempre salarials , i tornar a Vendre " Hem d' acabar AMB aquestes pràctiques capitalistes neolliberals que nomès porten a patiment i l' Explotació " , .

El PSUC Viu del Vallès Oriental  exigeix a l'empresa la retirada de l'ERO i negociï amb els representants dels treballadors la viavilitat de l'empresa el manteniment dels llocs de treball i que pagui els salaris endarrerits .
Tambe demanen als  Ajuntaments de la nostre comarca el Recolzament aquesta  lluita dels Treballadors i treballadoras de PANRICO amb  declaracions o mocions.

Rebutgen la actuaccion dels Mossos d'Esquadra Amb la seva actuació totalment desproporcionada i intolerable contra els vaguistes .

Comitè Comarcal :
PSUC VIU DEL VALLES ORIENTAL
MOLLET DEL VALLES 17 D'OCTUBRE 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario