cercar :

jueves, 31 de octubre de 2013

El treball és un dret, lluita!.


   Els mitjans de comunicació estan difonent que estem sortint de la crisi, que estan arribant a l’estat carretades de diners disposats a invertir on sigui, que el país genera confiança perquè s’han realitzat els “ajustos necessaris” tot i que encara cal fer-ne més.

  Òbviament aquesta informació està redactada des del punt de vista dels grups de poder que s’han beneficiat i es continuen beneficiant del patiment de les persones en aquesta gran estafa anomenada crisi.

  La realitat és que el nombre d’aturats del Vallès Oriental que no reben cap mena de  prestació s’apropa al 50% i això ens avoca a una situació dramàtica que no ens podem permetre.

  Estar aturat no és normal, és la vulneració d’un dret constitucional que totes les administracions públiques haurien de defensar com prioritat fonamental. Les administracions públicas han d'estar al servei dels ciutadans, no dels mercats i la TROIKA.

  Cal lluitar perquè les administracions deixin d'estar al servei dels interessos econòmics d’una minoria acomodada i es posin a treballar per recuperar els drets dels ciutadans. Un altre política és possible i la classe treballadora ha de ser la protagonista d’un canvi social, econòmic, polític i ètic.

  La política no és sols LA CONSULTA, la política és la lluita contra el frau fiscal, la sanitat i educació pública de qualitat, els plans de reindustrialització, la banca pública al servei de les PIMES, cooperatives, emprenedors i ciutadans,  la gestió dels serveis bàsics (aigua, gas, electricitat, combustibles, aliments) des del sector públic i moltes coses més que no interessen gens ni mica a PP, PSOE ni CIU.

   Fem una crida a les persones en atur, a organitzar-se en sindicats, assemblees d’aturats o altres organitzacions anticapitalistes per que la seva veu no es perdi en les oficines del SOC.


   El treball és un dret, lluita!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario