cercar :

martes, 22 de octubre de 2013

NO a la LOMCE





 El PSUC viu del Vallès Oriental, valora com a molt positiva la resposta dels docents i estudiants davant la vaga convocada en el sector.

  La contrareforma educativa, LOMCE,  ens retrau a un model educatiu d’altres temps, molt allunyat del que la societat necessita i es mereix, una educació pública basada en valors classistes, religiosos, ultranacionalistes i de gènere que pretén allunyar als fills dels treballadors de les Universitats.

  És possible canviar les coses i construir un futur més digne i així ens ho han demostrat els professors i alumnes de les Illes Balears, lluitant per abolir la contrareforma.

  El sistema educatiu públic és la base per a construir un país més just, més lliure i més digne i aquest no és el model de país que desitgen els dirigents del PP i de CiU. Ells volen ma d’obra barata, gent submisa, inculta i fàcilment manipulable.

  Els treballadors i treballadores tenim que defensar el dret a l’educació pública, lliure, laica i gratuïta com a element fonamental en la lluita per una societat més justa.

  El PSUC viu crida als ciutadans a prendre part activa en el rebuig de la LOMCE  i reclama la dimissió del ministre Wert, un personatge que recorda en excés al NODO.

  No a la contrareforma educativa!.

  No al ministre Wert!.

  LOMCE no!.

PSUC viu - Comité Comarcal del Vallès Oriental

No hay comentarios:

Publicar un comentario