cercar :

lunes, 9 de julio de 2012

Marxisme i Cristianisme


El PSUC viu del Baix Vallès organitza una conferència col·loqui sobre la convivència dels valors Marxistes i Cristians.

   Som conscients que sol ser  un debat ocult, dins de l’àmbit de l’esquerra però amb una llarga tradició al nostre país, tant en la llarga lluita contra el franquisme, com a nivell internacional dins de l’anomenada teologia de l’alliberament.

   Volem fer un homenatge a aquells cristians que es van comprometre amb la lluita de classes  a través de Cristians pel Socialisme, persones com, Alfons Carles Comín, García Nieto, Jaume Botey, el Pare Llanos, el sindicalista Garcia Salve i tants d’altres que van seguir la paraula de Jesucrist  des de la seva concepció d’una societat socialista i igualitària, sense opressors ni oprimits.

   El PSUC viu es reclama hereu d'aquest llegat i creu més necessari que mai, que creients i no creients construeixin un front anti-capitalista i democràtic per lluitar contra la xacra de l'atur, la pobresa , la marginació, el canvi climàtic, i construir una societat d'homes i dones lliures.

   L’acte, es realitzarà el proper dilluns 16 de Juliol, a les 19:30, al Centre cultural La Marineta, de Mollet del Vallès, i tindrà com a ponents a:

                Antonio López.

      Responsable polític del Psuc viu Baix Vallès.
      Regidor de Mollet per ICV-EUiA

                Quim Cervera.

      Rector de Santa Maria de Gornal (l’Hospitalet).
      Sociòleg i membre del grup Cristians d’ICV.

         Olaya Lourdes Checa.

       Advocada i membre del Comitè Central del PCC.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario