cercar :

martes, 17 de julio de 2012

CONTRA LES RETALLADES DEL PP MANIFESTACIÓ





CONTRA LES RETALLADES DEL PP
Les mesures anunciades pel governdel PP representen les retallades de drets socials més importants a la històriarecent d’Espanya. Són il·legítimes, injustes i suposen una declaració de guerracontra els sectors populars.
Són il·legítimes perquè noapareixen a cap programa electoral, perquè el PP no té cap majoria social iperquè són imposades pels mercats financers.Són injustes perquè la crisi deldeute ha estat provocada per la banca, i ara es vol salvar a la mateixa amb elsdiners de tota la ciutadania.
Ataquen als sectors popularsperjudicats per la crisi. Els consumidors, comerciants i autònoms pagaranl’increment de l’IVA.
La gent aturada veurà retalladala seva prestació al crit de ‘que se jodan’. Les persones que treballen alsector públic (ensenyament, salut, protecció civil, serveis socials, etc.)perdran la paga de Nadal. S’ho volen carregar tot, però no ho aconseguiran.Espanya i Catalunya no seguiran el camí de Grècia. La lluita de la mineria ensdemostra que només amb la mobilització defensarem els nostres drets.Cal unreferèndum perquè el poble pugui decidir, i si no es convoca cal la dimissiódel govern del PP perquè no representa a la majoria de la població.
Fem una crida a la ciutadania aparticipar en totes les protestes convocades per CCOO i UGT  altres sindicats i entitats , contra les retallades antidemocrà-tiquesdel PP ESPECIALMENT EL PROXIM 19 DE JULIOL A LAS 19.30H A BARCELONA
 Ens hi juguem el nostre futur i el delsnostres fills i filles.

PSUC viu Baix Valles

No hay comentarios:

Publicar un comentario