cercar :

domingo, 7 de julio de 2013

Solidaritat amb Caldes en lluita. 100 dies de combat per la sanitat pública



Exigim la reobertura de les urgències 24 hores de l'ambulatori de Caldes de Montbui.

   El govern de la dreta de CiU està practicant una política de retallades en matèria sanitària que està desmantellant el servei públic de salut afavorint els sectors privats per fer negoci com són les mútues i empreses col·laboradores, algunes d'elles controlades per dirigents de CiU i que estan sent investigades per presumpta corrupció.

   És en aquest context que han tancat les urgències del CAP de Caldes que dóna servei a altres poblacions del Vallès Oriental com Gallifa i Sant Feliu de Codines.

  El comitè comarcal del PSUC Viu del Vallès Oriental dóna suport i saluda la lluita del poble de Caldes per aconseguir que el departament de Salut de la Generalitat reobri les urgències 24 hores del CAP. La salut no és un negoci és un dret dels ciutadans i cal defensar-lo.

  La Plataforma Caldes en lluita porta més de 90 dies pernoctant sense defallir, una lluita en defensa de la sanitat pública de qualitat, de proximitat i en defensa dels usuaris.

  Des del PSUC viu del Vallès Oriental animem a seguir lluitant en aquesta justa reivindicació i farem tot el possible per seguir col·laborant des de la plataforma del Baix Vallès, el grup parlamentari d'ICV-EUIA i els nostres militants i amics de Caldes.

  En un altre ordre de coses des del Department de Salut de la Generalitat està planificant que els usuaris d'aquesta zona de Caldes passin a tenir com a hospital de referència l'Hospital de Mollet enlloc del de Granollers. Aquesta mesura ha d'estar condicionada per l'acord i la participació de la ciutadania de Caldes i Rodalies i els recursos pertinents.

  SI ES POT!
  Comitè comarcal del PSUC viu del Vallès Oriental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario