cercar :

jueves, 18 de julio de 2013

Sóc comunista del segle XXI i sóc dels altres catalans (Antonio López)





Antonio López es definia també com un “dels altres catalans dels quals parlava Paco Candel, que avui, ja sóc un català que vol l’autodeterminació”, deia el fins dilluns regidor d’ICV-EUiA.

Revaloritzar la políticaLópez, un cop passat el relleu recomanava “transparència, foment de la participació i col·laboració entre govern i oposició” perquè “la política s’ha de revaloritzar”, i tenia una menció especial per a dos molletans a qui creu que cal homenatjar, l’exalcaldessa del PSUC Anna Bosch, i el militant i representant de la lluita antifranquista Manuel Fernàndez.El discurs de comiat de López acabava amb agraïments a la família i amb una proclama: “mollet, la meva ciutat, i Catalunya, el meu país lliure i, si vol, amb altres pobles d’Espanya”.Antonio López passarà el relleu a Gabriel Espinosa, actual coordinador local d’ICV i número 5 de la llista de la coalició ICV-EUiA.

Personalitat fortaLa resta de portaveus municipals van dirigir també unes paraules per acomiadar López, de qui destacaven la seva personalitat. Oriol López (ERC) el definia com “lluitador de debó, amb una oposició molt particular” i li llençava un “fins a la victòria sempre, Antonio”. Susana Calvo (PP) recordava que van entrar alhora a l’Ajuntament, el 1999, i assegurava que “és un bon company. Per sobre les sigles hi ha les persones”, deia. Feliu Guillaumes (CiU) el considerava “un senyor caràcter. El ple no serà el mateix”, deia i li etzibava un “no recordo que haguem coincidit mai”. La seva companya Marina Escribano (ICV-EUiA) explicava com abans d’entrar en política, “ja sabia de l’Antonio i de la seva personalitat destacada”, així com li agraïa l’aprenentatge transmès. Finalment, l’alcalde, Josep Monràs, li desitjava “temps per dedicar a la família”.

Font : Contrapunt


http://www.contrapunt.cat/noticia/19778/soc-comunista-del-s.xxi-i-dels-altres-catalans-com-candel-que-ja-vol-lautodeterminacio

No hay comentarios:

Publicar un comentario