cercar :

domingo, 10 de junio de 2012

Molt bona 6a Assemblea d'EUiA

Molt bona 6a Assemblea d'EUiA PDFImprimirTrametre a un amic
    

Camarades,
Vull transmetre la meva gran satisfacció per la molt bona 6ª Assemblea d'EUiA d'aquest cap de setmana, 2 i 3 de juny, a Sabadell.
- Satisfacció política per la proposta aprovada: La nostra aportació al debat de continguts i objectius, programàtics i polítics, als criteris organitzatius, a les aliances i en la proposta del Nou Espai, des de la seva elaboració, al treball en Comissions i al plenari de la Assemblea, ha estat clar i determinant per la aprovació molt majoritària d'un document que inspirarà la nova etapa que s'obre a EUiA.
- Satisfacció pel compromís i llealtat cap a IU expressada als documents aprovats, a la rebuda entusiasta a Cayo Lara i la seva intervenció i pel discurs de cloenda de JJ Nuet fent referència a que estem i estarem amb IU i a que formem part del projecte federal de IU
- Satisfacció per la unitat dins i cap en fora: treballant des de l'inici, com organització, per una candidatura única i unitària, que respectes la pluralitat de Partits i corrents com la de gènere, i que avances en la necessària incorporació de joventut i la major implicació i reconeixement a Alternativa Jove. Satisfacció per que el Partit ha crescut en presencia i responsabilitats i, el que es molt important, s'ha homogeneïtzat en el compromís inequívoc amb el nostre referent, EUiA, tal com varem fixar al nostre darrer Congrés.
- Pel caràcter colegiat de la nova direcció i per la elecció de Joan Josep Nuet com nou coordinador d'EUiA.. Sense deixar de reconèixer el global dels mandats de en Jordi Miralles i la seva aportació, que fem amb tot el respecte i objectivitat, per sobre de debats i diferències existents, el Partit, des de l'inici del procés cap a la 6ª Assemblea, ha apostat per donar suport a la candidatura de en J J Nuet per que enteníem que expressa el canvi necessari i la nova etapa que s'obre per EUiA, en un moment en el que la situació catalana, al conjunt d'Espanya, a Europa i al mon exigeix de la esquerra transformadora, política i social, en general, i dels comunistes en particular: posar-se al front de la necessària alternativa unitària i combativa que la 6ª Assemblea ha fixat.
Les meves felicitacions mes sinceres a tots i totes els i les camarades del PSUC Viu i de Joves Comunistes pel seu treball en la preparació i en el desenvolupament de la Assemblea. Els objectius fixats com a Partit als nostres òrgans de direcció, Comitè Central i Executiu, s'han assolit amb escreix.
Tingueu clar que heu estat determinants, junt a tots i totes els companys i companyes i a tots i totes els i les camarades d'EUiA que, pràcticament sense excepció, heu contribuït a l'èxit indubtable d'aquesta 6ª Assemblea d'esquerra Unida i Alternativa. En aquest sentit el meu encoratjament a tot el nou Consell Nacional escollit amb la esperança que estarà a l'alçada del repte assolit.

Alfredo Clemente
Secretari General del PSUC Viu

No hay comentarios:

Publicar un comentario