cercar :

lunes, 16 de junio de 2014

Gallecs no es toca!



  El PSUC Viu del Vallès Oriental es posiciona en contra de l'acord del  INCASOL i l'Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda que permet la instal·lació d'una nova empresa a l'espai natural de Gallecs, concretament als terrenys de can Banús ubicats al costat dels Pinetons de Mollet

  Els comunistes del PSUC Viu seguim defensant que no es construeixi ni un pam més a Gallecs. Hem lluitat i continuarem lluitant perquè aquest espai natural tingui una protecció especial dins del PEIN ja que de les 1400 hectàrees inicials, s'han urbanitzat gairebé la meitat. Aquesta nova agressió és del tot rebutjable des del punt de vista MEDIAMBIENTAL I DE SOSTENIBILITAT.

  Se'ns diu que es crearan més de cent llocs de treball però... és que potser no hi ha altres espais lliures per instal·lar aquesta empresa?.

  Malauradament tenim polígons industrials amb espai disponible a Mollet, Santa Perpètua i Parets. No ens deixem enganyar una altra vegada!.

  A través de la nostra participació al grup municipal d'ICV-EUiA de Mollet, vam demanar l’incorporació d’aquest espai al PEIN i a hores d’ara, encara no s’ha fet res. Aquesta circumstància ha permès urbanitzar un nou terreny, fent més vulnerable l'espai natural i allunyar-lo de l’objectiu que sempre hem defensat, GALLECS VERD I AGRICOLA

  Des del PSUC Viu del Vallès Oriental ens sumem a altres entitats i organitzacions polítiques i socials per a confluir i lluitar de nou per Gallecs.

GALLECS NO ES TOCA!.

SI ES POT!.


COMITÈ COMARCAL DEL PSUC VIU DEL VALLES ORIENTAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario