cercar :

viernes, 18 de mayo de 2012

Un any després el moviment dels 15-M, el moviment dels indignats torna a estar al carrer.



El passat dissabte 12 de maig va tornar a fer una demostració de la força de convocatòria, les diferents marxes sortides del Maresme, dels Vallés, del Barcelonès Nord, del Baix Llobregat, de tots els barris de Barcelona van confluir a la Plaça Catalunya, indret embrionari.
L'heterogeneïtat del 15-M, que no representa a ningú, però on tots/es ens sentim representats, que es defineix com a
aparti-dista, però amb una contundent definició política, ha fet que nombrosos ciutadans hagin trobat el paraigües per fer sentir la seva veu. Una veu única, que pren el testimoni de les manifestacions contra el Banc Mundial, i del Fòrum Social, que recull les experiències del Sem Terra brasilers, i de l'esperança en un futur digne de la PlaçaTahrir d'El Caire, que te amb Marinaleda, miralls per desenvolupar i en la lluita per un altre món possible un vehicle per l'acció continua.
D'ençà al dissabte han tornat les assemblees, els debats i els contrast d'opinions, un fet tan necessari com escàs per entendre la realitat social d'avui en dia.
La imprescindible regeneració democràtica, la participació ciutadana, la defensa dels serveis públics i de qualitat , d'una Universitat pública, aturar els desnonaments, i recolzar accions per que tothom tingui dret a un habitatge digne, la denuncia de la instrumentalització política del PP i CiU de la crisi per aprofundir les desigualtats socials i que genera exclusió social, la situació d'atur i els
ERO's salvatges, són part del nucli que vertebra les propostes, unes propostes i unes lluites que ens son conegudes, que son justes.
També al baix Vallés s'am conformat grups a diferents localitats que atingut i tenen una activitat prou important en la mateixa línia que arreu de Catalunya.
Des-de el PSUC viu del Baix Vallés donem suport i les animen a seguir per aquest Camí que estén segurs que estrebarem en la lluita per una societat mes justa i mes solidaria.



Agrupació del PSUC viu del Baix Vallés




Mollet del Valles 16 de Maig 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario