cercar :

martes, 8 de julio de 2014

Sobresous Federació de Municipis de Catalunya


COBRAMENTS PRESUMPTAMENT IRREGULARS DE LA FEDERACIÓ DE MUNICIPIS DE CATALUNYA

  Una interlocutòria dictada per la jutgessa del jutjat número 1 de Sabadell ha anunciat la  investigació de cobraments presumptament irregulars en forma de dietes de 44 alcaldes i alcaldesses. Diu la interlocutòria que s’ha produït un cobrament de salaris encoberts de la FMC, expressament prohibits per la llei ja que tots els càrrecs públics ja cobren un salari dels seus respectius Ajuntaments.

  Des del PSUC viu no podem estar d'acord amb aquestes practiques i demanem la depuració de responsabilitats polítiques amb la dimissió de tots els implicats siguin de l'organització política que siguin.

  Vivim uns temps en què una part dels representants polítics han col·laborat en fets poc clars i en alguns casos s'han posats al servei dels corruptors. Tots coneixem els casos Gürtel,  EROS d’Andalusia, Cajamadrid, Palau, Pretòria i Mercuri entre d’altres i aquests fets no són tolerables en una societat democràtica.

  Els moments de gran precarietat què està patint la classe treballadora i que es manifesta en precarietat, laboral, desnonament, pobresa, retallades en sanitat, educació, pensions i dependència per part dels governs de CIU i PP,  no podem permetre cap mena d’utilització de diners públics pel pagament de sobresous.

  Recentment Willy Meyer, eurodiputat electe per IU, ha presentat la seva dimissió al Parlament Europeu perquè aquest Parlament gestionava un fons de pensions a un paradís fiscal, Luxemburg, i amb la utilització d’una SICAV, que pràcticament no tributa fiscalment, i tot això és contrari amb els postulats politics de IU. Willy Meyer ha donat exemple amb la seva dimissió, que ha estat la única fins el moment. Ni Rosa Diaz, ni Elena Valenciano, ni Arias Cañete, ni Montoro, ni tants d'altres eurodiputats s’han plantejat presentar la dimissió, per tan la doctrina Willy Meyer se ha de imposar a totes les persones amb  responsabilitat política

   La ciutadania exigeix ​​un comportament  exemplar als seus representants, sense privilegis i una honradesa que superi "la prova del cotó". La transparència el rendiment de comptes i la participació en els assumptes públics s'han d'imposar en les noves formes de fer política.

   Des del PSUC viu exigim unes regles noves en els sous, dietes i altres aportacions econòmiques  als  representants politics, més austers  i que sigui incompatible  cobrar més d'un sou de les administracions públiques.



Antonio Lopez

No hay comentarios:

Publicar un comentario